02/502 96 79

Leenwijzer: berichten over leningen

Waarom geld lenen bij een kredietmakelaar?

Stel je wilt geld lenen voor een auto, renovatie, reis, huwelijksfeest, ... Ga je dan naar een bank of naar een kredietmakelaar? Wat zijn de verschillen? Wat zijn de voordelen van een lening bij een kredietmakelaar? We zetten het even op een rij.

Lees meer
 

Een lening op afbetaling voor de isolatie van je woning

Wil je je huis tijdig isoleren en zo voldoen aan de milieunormen? Maar heb je geen zin om je spaarrekening in één keer te strippen? Met een lening op afbetaling behoud je ruimte in je budget en ga je meteen aan de slag. Dankzij Geldlenen vind je de beste oplossing.

Lees meer
 

Een renovatielening, een duwtje in de rug bij je verbouwing

Heb je een huis of appartement gekocht en wil je het renoveren? Wees dan voorbereid op de vele kosten. Met een renovatielening ga je vlug aan de slag met je project zonder je volledige spaarrekening te moeten plunderen.

Lees meer
 

Dankzij een studielening vlot door de studententijd van je zoon of dochter

De vakantie is bezig en je toekomstige student geniet volop. Maar misschien denk jij al verder: “hoe ga je die hogere studies betalen?”. Geldlenen geeft je een duwtje in de rug met een studielening.

Lees meer
 

Dankzij een vakantielening op wereldreis

De zomer is gestart en de reismicrobe beleeft hoogdagen. Misschien krijg je zin om je grenzen te verleggen? Met een wereldreis bijvoorbeeld of een roadtrip op een ander continent. Probeer je te sparen maar komt er geen beweging in je budget? Geen zorgen, met een vakantielening verbreed je je horizon en kun je je droomreis eindelijk uitstippelen.

Lees meer
 

Leen voor je huwelijk en beleef je ideale Pinterest-trouw

De zomer komt eraan en dus ook heel wat trouwfeesten. Organiseer jij je huwelijk met alles erop en eraan? Misschien heb je je laten inspireren door Pinterest en je droomfeest helemaal bij elkaar gepind. Hoe krijg je het voor elkaar zonder de volgende dag te ontwaken met een financiële kater?

Lees meer
 

Vier communie- of lentefeest dankzij een persoonlijke lening

De communie van je zoon of dochter is een reden om te vieren. Of is een lentefeest misschien eerder jullie ding? Je wilt er in ieder geval een perfecte dag van maken. En daar komt heel wat bij kijken, waaronder soms ook onvoorziene kosten. Met een persoonlijke lening vier je gerust zonder je spaarrekening te plunderen.

Lees meer
 

Een renovatielening voor de tuin van je dromen

Zalig, na een hele winter binnen zitten, kun je eindelijk in je tuin genieten! Maar dan moet er eerst nog wat opfriswerk gebeuren. Wil je je hof opknappen maar groeit het geld jammer genoeg niet aan de bomen? Begin dan met frisse moed en kom tot rust dankzij een renovatielening.

Lees meer
 

Persoonlijke lening en centralisatie leningen: waar hou je rekening mee?

Wanneer je een lening aangaat ben je best voldoende geïnformeerd. Wat zijn de voorwaarden, de volledige kosten, …? Bij Geldlenen zijn we transparant over onze leningen. We beschermen de consument en informeren uitgebreid. In deze blog bijvoorbeeld, over persoonlijke leningen en de centralisatie van leningen.

Lees meer
 

Met een renovatielening snel aan de slag na Batibouw!

Batibouw, de ideale plaats om wooninspiratie op te doen. Heb je renovatie- of verbouwplannen maar onvoldoende budget? Met een renovatielening van Geldlenen kun je direct aan de slag.

Lees meer
 

Koop dankzij een autolening je droomauto op het autosalon

Binnenkort is het weer autosalon. Misschien staat jouw droomwagen er ook te blinken? Iets om naar uit te kijken. Maar niet met jouw budget? Je hoeft niet meer te dromen. Dankzij een autolening van Geldlenen ben je snel op weg.

Lees meer
 

Met Geldlenen vier je eindejaar zonder zorgen

Het einde van het jaar is een drukke periode. Dat zie je aan je uitgaven in december en januari. Heb jij zin in de feestdagen? Of zijn de bijkomende kosten een domper op de feestvreugde? Geen zorgen. Dankzij een lening op afbetaling bij Geldlenen kun je gerust feestvieren.

Lees meer
 

Geld lenen bij een kredietmakelaar of een bank?

Het nieuws over de vele ontslagen bij een grootbank, ondanks de grote winst, sloeg in als een bom. Vertrouw jij nog je bank? Weet je dat je in plaats van bij de bank ook geld kunt lenen bij een kredietmakelaar? Wat is verschil tussen de twee? En waar profiteer je van de meeste voordelen?

Lees meer
 

Je woning isoleren? Kies een lening op afbetaling

Wil je energie besparen door je woning extra te isoleren? Maar heb je hier momenteel onvoldoende budget voor? Dan is een lening op afbetaling bij Geldlenen een goed idee. Geniet zo onmiddellijk van een aangenaam klimaat in je woning.

Lees meer

 

Ga een renovatielening aan en renoveer of verbouw voordelig

Wanneer je een appartement of huis koopt, zijn er vaak nog aanpassingen nodig. Met een renovatielening renoveer of verbouw je vlot, zonder je spaarrekening te moeten plunderen. Ontdek wat deze lening inhoudt en hoe je voordelig van je huis een thuis maakt.

Lees meer

 

Laat je zoon of dochter verder studeren met een studielening

Het einde van de vakantie is in zicht. Ook voor hogeschool- en universiteitsstudenten. Vraag je je als ouder af hoe je die studies gaat betalen? Inschrijvingsgeld, studiemateriaal, een laptop, internet, kosten voor een kot of vervoer, … Hoger onderwijs is niet goedkoop. Met een studielening heb je extra ruimte in je budget.

Lees meer

 

Realiseer de reis op je bucketlist met een vakantielening

De vakantie is gestart! Misschien denk je aan die droomreis op je bucketlist? Of wil je er dringend tussenuit. Maar helaas, je budget wil niet mee… Toch moet je niet thuisblijven! Met een vakantielening ben je zo vertrokken. Want elke dag is een nieuwe kans om je dromen waar te maken. Toch?

Lees meer

Let op, geld lenen kost ook geld.

Copyright © 2016 Geldlenen. Alle rechten voorbehouden. | Privacy
© fsdgroup bvba - Kredietmakelaar voor leningen op afbetaling, kredietopeningen en autoleningen.
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267 - BE 820.116.984
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij het FSMA - Autoriteit voor financiële diensten en markten - onder het nummer FSMA 108780 A