02/502 96 79

Geld lenen bij een kredietmakelaar of een bank?

Het nieuws over de vele ontslagen bij een grootbank, ondanks de grote winst, sloeg in als een bom. Vertrouw jij nog je bank? Weet je dat je in plaats van bij de bank ook geld kunt lenen bij een kredietmakelaar? Wat is verschil tussen de twee? En waar profiteer je van de meeste voordelen?
 

Ontslagen en minder kantoren

Een tijdje geleden kondigde een grootbank wereldwijd ontslagen aan. In België worden duizenden jobs geschrapt. Ook verdwijnen er kantoren zodat er meer kan ingezet worden op digitalisering. Wraakroepend, wetende dat er heel wat meer winst gemaakt werd. Vertrouw jij de banken nog? En ken je de andere optie: lenen bij een kredietmakelaar?
 

Het verschil tussen lenen bij een bank en een kredietmakelaar:

Geld lenen bij een bank

Wanneer je een lening bij een bank aanvraagt, kun je enkel kiezen uit de financiële producten van deze bank. Je keuze is dus beperkt. Ook moet je voldoen aan de voorwaarden om goedkeuring te krijgen op je kredietaanvraag. Doe je dit niet, dan krijg je geen lening.

 

Geld lenen bij een kredietmakelaar

Een kredietmakelaar is onafhankelijk. Hij moet dus geen eigen financiële producten aanprijzen. Hij werkt als bemiddelaar tussen verschillende financiële instellingen. Hierdoor heb je keuze uit meerdere financiële producten bij verschillende kredietverleners.
 

Lening op maat van jouw situatie

Bij een kredietmakelaar profiteer je van een persoonlijke aanpak. Je makelaar zoekt samen met jou de kredietverlener het beste en voordeligste krediet voor jouw situatie. Hierbij wordt er rekening gehouden met: de aard van het krediet, kredietvoorwaarden (rentepercentages, aflossingstermijnen) en je persoonlijk mogelijkheden.
 

Geldlenen, uw kredietmakelaar online

Lenen bij een kredietmakelaar is dus interessanter. Geldlenen is zo’n een onafhankelijke makelaar. We werken online maar hebben kantoren in Brussel, Gent, Antwerpen, Hasselt en Luxemburg. Als je dat wenst, komen we zelfs aan huis. We leggen jouw aanvraag voor bij verschillende kredietmaatschappijen en zoeken zo het beste aanbod. Het voorstel is gratis en zonder verplichtingen. En er wordt gelet op: het te lenen bedrag, de maandelijkse rente en rentevoet.
 

Onze sterktes:

  • 100% onafhankelijk, jij bent de unieke klant, de banken zijn partners
  • Binnen 24 uur is je kredietaanvraag verwerkt
  • Het goedkoopste krediet in ons aanbod voor jouw situatie

 
Wil je ook lenen aan de beste voorwaarden? Ontdek de leningen van Geldlenen of vraag vrijblijvend een offerte aan.  Let op, geld lenen kost ook geld.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Copyright © 2016 Geldlenen. Alle rechten voorbehouden. | Privacy
© fsdgroup bvba - Kredietmakelaar voor leningen op afbetaling, kredietopeningen en autoleningen.
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267 - BE 820.116.984
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij het FSMA - Autoriteit voor financiële diensten en markten - onder het nummer FSMA 108780 A