02/502 96 79

Samen lenen / ondersteuning

Om uw kredietaanvraag te ondersteunen, kan de financiële instelling vragen dat iemand mee de lening ondertekent en aanvraagt. Zo kunnen ze andere garanties verstrekken en kan de overeenkomst gesloten worden.

De medelener moet tussen 20 en 75 jaar zijn (80 jaar als hij/zij eigenaar is), een regelmatige job met een vast inkomen hebben van minimum 1.250 euro netto per maand. De persoon heeft bij voorkeur hetzelfde adres als u maar dat is niet verplicht. De medelener mag lopende leningen hebben, maar er moet regelmatig betaald worden (en niet vermeld staan op de zwarte lijst van de nationale bank).

De domiciliëring zal verbonden zijn met uw zichtrekening. Als u de lening niet kunt afbetalen, wordt de rekening van de medelener aangesproken door de bank. Hij zal dan gevraagd worden om de maandelijkse aflossing van de lening af te betalen.

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op op 02/502 96 79 of info@geldlenen.be.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Copyright © 2016 Geldlenen. Alle rechten voorbehouden. | Privacy
© fsdgroup bvba - Kredietmakelaar voor leningen op afbetaling, kredietopeningen en autoleningen.
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267 - BE 820.116.984
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij het FSMA - Autoriteit voor financiële diensten en markten - onder het nummer FSMA 108780 A