Let op, geld lenen kost ook geld.

Nieuws

Zin in een zwembad voor deze zomer? Denk aan een renovatielening voor uw tuin

22-04-2020

Dit jaar zijn reizen naar het buitenland waarschijnlijk onmogelijk. Tijdens de zomer zullen we allen willen genieten van de buitenlucht en onze tuinen. Dus, waarom niet dromen van een zwembad in uw tuin in België? Tegenwoordig zijn ze er voor ieders budget. Geldlenen wilt u graag helpen met uw eerste duik.

Wij vergelijken de tarieven bij onze verschillende partners en banken om u zo de beste voorwaarden te kunnen aanbieden voor de aankoop en installatie van uw zwembad.

Wat zijn de voorwaarden om een renovatielening te verkrijgen voor mijn toekomstig zwembad?

U moet natuurlijk eigenaar zijn van uw woning en de werken laten uitvoeren door een bedrijf (een factuur of bestelbon van minder dan drie maanden oud is noodzakelijk).

Het is natuurlijk van belang dat u in staat bent om de maandelijkse aflossing van uw renovatielening te betalen. Daarom doen we een analyse van uw betalingsmogelijkheden door uw inkomsten en uitgaven te analyseren, en ook houden we rekening met het aantal mensen dat u ten laste hebt.

Wilt u weten welk tarief of bedrag u kunt verkrijgen voor de werken? Contacteer ons op het nummer 02/5029679 of doe een aanvraag op de pagina RENOVATIELENING zodat we samen kunnen bekijken welk bedrag het best past bij uw financiële situatie.

Uw aanvraag is goedgekeurd, wat nu?

Fantastisch nieuws! Uw aanvraag voor uw renovatielening werd goedgekeurd. U kan uw droom waarmaken en uw bestelling plaatsen bij uw aannemer.

We hebben volgende documenten nodig om uw dossier te vervolledigen:

  • Kopie identiteitskaart van alle ontleners
  • Bewijs inkomsten (loonfiches en/of bankuittreksels)
  • Offerte/bestelbon/facturen getekend door de aannemer en de consument
  • Het is mogelijk dat er nog andere documenten nodig zijn in functie van uw situatie als ontlener.

Zodra u klaar bent voor de eerste duik, deel  dan dat heerlijke moment met ons team. Stuur ons een fotootje die we kunnen plaatsen op onze Instagrampagina of Facebook, met uw akkoord natuurlijk.

Bent u tevreden, dan zijn wij dat ook.

Team Geldlenen

Let op, geld lenen kost ook geld.

Copyright © 2020 Geldlenen. Alle rechten voorbehouden. | Privacy
© fsdgroup bvba - Kredietmakelaar voor leningen op afbetaling, kredietopeningen en autoleningen.
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267 - BE 820.116.984
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij het FSMA - Autoriteit voor financiële diensten en markten - onder het nummer 0820 116 984