Let op, geld lenen kost ook geld.

Nieuws

We dromen allemaal van een mooie auto! Staat mijn budget het toe om dit te kopen?

15-01-2020

Comfortabel geïnstalleerd in uw zetel, terwijl u aan het kijken bent naar uw favoriete serie, wordt u getriggerd door de reclame van een nieuw hybridemodel of door DIE uitzonderlijke auto, die van uw dromen ... Een nachtje over geslapen, het is tijd voor het ontbijt en je hebt een onweerstaanbare drang om een afspraak te maken bij de autodealer om je dromen werkelijkheid te maken.  

Maar er komen nog steeds verschillende vragen in u op:

Wat zijn de voorwaarden voor het verkrijgen van een autokrediet?

Moet ik het volledige bedrag van de auto financieren?

Aan welk tarief en over welke duurtijd?

Team Geldlenen is er om al uw vragen te beantwoorden en u zo goed mogelijk te adviseren dankzij onze ervaring.  

Voorwaarden: Het is belangrijk dat uw financiële inkomsten stabiel zijn, zodat u de maandelijkse betaling van uw krediet over de gehele periode kan terugbetalen. Het is ook van belang dat u in staat bent om de maandelijkse aflossing te betalen en dat deze aankoop geen gat in uw budget veroorzaakt. Daarom analyseren we samen met u uw mogelijkheden om terug te betalen op basis van uw inkomen en uitgaven, en het aantal personen die u ten laste heeft. Wij bepalen samen met u de maandelijkse betaling en de ideale duurtijd voor uw autofinanciering.

Welk bedrag: Wilt u graag een voorschot betalen? Ideaal! Dit zal uw kansen op het krijgen van een positief antwoord voor uw autolening aanzienlijk verhogen doordat u de bank laat zien dat u de mogelijkheid hebt om te sparen en dus de maandelijkse aflossing kan betalen. Bovendien verlaagt u met een voorschot het te ontlenen bedrag. Zelfs als dit een pluspunt is, is een voorschot nooit verplicht voor een autofinanciering, u kan zonder probleem het volledige bedrag financieren zolang de maandelijkse betaling ervan in uw budget past.

Tegen welk tarief: Als kredietmakelaar, zoekt Geldlenen voortdurend de beste rentetarieven bij onze bankpartners om die te kunnen aanbieden voor uw autofinanciering. Als u het huidige tarief van vandaag wilt weten, klik dan op AUTOLENING.

Welke duurtijd: Gebruik de simulator, de webpagina  AUTOLENING, en afhankelijk van het bedrag van uw auto, kan u de gewenste duurtijd bepalen en gemakkelijk de maandelijkse aflossing simuleren. De kredietsimulator geeft u een nauwkeurig beeld van de kosten van uw autofinanciering.  

Overtuigd? Voltooi de kredietaanvraag  om een gepersonaliseerde offerte te ontvangen

U geeft de voorkeur aan een persoonlijk contact, neem dan contact met ons op 02/5029679, onze adviseurs beantwoorden graag al uw vragen met betrekking tot uw kredietaanvraag.

Of het nu gaat om een hybride, een stadswagen, een sedan, een crossover of zelfs een prestige wagen, wij helpen u uw droom waar te maken.

Ons motto: uw makelaar doet het beter dan uw bankier

Nog een veilige rit en wij kijken ernaar uit om u te adviseren.

Team Geldlenen

Let op, geld lenen kost ook geld.

Copyright © 2020 Geldlenen. Alle rechten voorbehouden. | Privacy
© fsdgroup bvba - Kredietmakelaar voor leningen op afbetaling, kredietopeningen en autoleningen.
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267 - BE 820.116.984
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij het FSMA - Autoriteit voor financiële diensten en markten - onder het nummer 0820 116 984