Let op, geld lenen kost ook geld.

Nieuws

Wat is het verschil tussen een Renovatielening en een Energielening?

01-03-2020

Hebt u moeite met het kiezen tussen een bouw- renovatielening of energielening? Deze twee soorten krediet worden gebruikt om een brede waaier aan renovatieprojecten te financieren voor een pand/woning dat uw eigendom is. Ontdek het verschil tussen deze twee soorten kredieten. 

Een renovatielening wordt gebruikt voor de financiering van algemene werken zoals de installatie van een nieuwe badkamer, een ingerichte keuken of een veranda, de bekleding van vloeren, de nieuwe normen van elektriciteit, gevelrenovatie, voorzieningen voor buiten zoals een wellness-ruimte, tuin en terras, of zelfs voor de aankoop van materiaal (zand, tegels, ... ).

Een energielening helpt u bij de financiering van werken die u helpen om energie te besparen en ook ons milieu zo goed mogelijk te beschermen. Hieronder een lijst van mogelijke energiewerken:

  • Het vervangen van een oude ketel;
  • Het installeren van een waterverwarmingssysteem op zonne-energie;
  • De installatie van zonnepanelen;
  • De installatie van alle andere geothermische energie-apparaten;
  • Het plaatsen van dubbele beglazing;
  • De isolatie van het dak, de muren en de vloeren;
  • De plaatsing van een centrale verwarming door middel van thermostatische kleppen of een klokbestendige thermostaat;
  • ...

Het voordeel van een energielening is dat het rentetarief  over het algemeen lager ligt dan die van de renovatielening.

Als kredietmakelaar vergelijkt Geldlenen de tarieven bij haar bankpartners om u te laten genieten van de beste voorwaarden. Surf naar onze webpagina's energielening en renovatielening en ontdek het beste tarief van vandaag! Vul het aanvraagformulier in om een gepersonaliseerde offerte te ontvangen.

Is dit je eerste lening en je weet niet hoe je verder moet? Maak je geen zorgen, ons hele team is er om u te helpen op 02/502.96.79.

Moet ik al een offerte hebben om een renovatielening aan te vragen?

We hebben niet meteen een offerte nodig om uw aanvraag in te dienen, deze wordt alleen opgevraagd als uw aanvraag voor een renovatie- of energielening wordt goedgekeurd. Dit zorgt ervoor dat u reeds op voorhand weet of uw renovatielening wordt goedgekeurd voordat u een concrete verbintenis aangaat.

Ons motto: "Uw makelaar doet het beter dan uw bankier!"

Omdat het belangrijk is om aan uw toekomst te bouwen!

Team Geldlenen

Let op, geld lenen kost ook geld.

Copyright © 2020 Geldlenen. Alle rechten voorbehouden. | Privacy
© fsdgroup bvba - Kredietmakelaar voor leningen op afbetaling, kredietopeningen en autoleningen.
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267 - BE 820.116.984
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij het FSMA - Autoriteit voor financiële diensten en markten - onder het nummer 0820 116 984