Let op, geld lenen kost ook geld.

Nieuws

Grote kosten voor de verfraaiing van de voorgevel of het vernieuwen van uw dak? Voer de werken uit met een renovatielening

01-04-2020

De voorgevels en daken in onze steden en dorpen zien soms af door de luchtvervuiling en het slechte weer. De stormen van afgelopen herfst hebben dit bevestigd. De zonnige dagen zijn bijna in aantocht, wilt u er graag van profiteren door uw voorgevel en/of dak te herstellen?

Waarom niet kiezen voor een nieuwe laagje verf voor uw gevel of een gevelbekleding? Geldlenen staat u bij tijdens het renoveren van uw woning. Als kredietmakelaar, kunnen wij u de beste tarieven op de markt aanbieden door deze te vergelijken bij onze verschillende bankpartners.

Wat is het rentetarief voor een renovatielening?

Zodra u weet van welk bedrag u nodig hebt voor uw werken, surf  dan naar onze website en klik op het tabblad 'renovatielening' of 'energielening' hier vindt u onze simulator en kunt u onze huidige tarieven ontdekken. Vervolledig de gevraagde informatie om een gepersonaliseerde offerte te ontvangen.

Hebt u liever persoonlijk contact met een van ons voor uw kredietaanvraag? Geen probleem, bel ons op het telefoonnummer 02/5029679. Wij maken dan de nodige tijd voor u vrij om u zo goed mogelijk te adviseren.

Wat zijn de voorwaarden om een renovatielening te verkrijgen?

U moet natuurlijk eigenaar zijn van uw woning en de werken laten uitvoeren door een bedrijf (een offerte of bestelbon van minder dan drie maanden is noodzakelijk). Aarzel niet om de prijzen van verschillende bedrijven te vergelijken.

Zodra we uw kredietaanvraag hebben ontvangen, zal ons team samen met u de beste oplossing voorstellen voor uw financiële situatie. Het is voor Geldlenen van belang dat u de maandelijkse aflossing kunt terugbetalen, daarom doen we een analyse van uw inkomsten en uitgaven, en houden we ook rekening met de personen die u ten laste hebt.

Welke documenten zijn nodig voor mijn renovatielening?

Indien u een goedkeuring krijgt, dan hebben we volgende documenten nodig om uw dossier te vervolledigen:

  • Kopie identiteitskaart van alle ontleners
  • Bewijs inkomsten (loonfiches en/of bankuittreksels)
  • Offerte/bestelbon getekend door de aannemer en consument
  • Het is mogelijk dat er nog andere documenten nodig zijn in functie van uw situatie als consument.

Hebt u nog vragen, contacteer ons dan op 02/5029679 of via info@geldlenen.be

U bent niet de enige met grote kosten aan uw woning!

Team Geldlenen

Let op, geld lenen kost ook geld.

Copyright © 2020 Geldlenen. Alle rechten voorbehouden. | Privacy
© fsdgroup bvba - Kredietmakelaar voor leningen op afbetaling, kredietopeningen en autoleningen.
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267 - BE 820.116.984
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij het FSMA - Autoriteit voor financiële diensten en markten - onder het nummer 0820 116 984