Let op, geld lenen kost ook geld.

Nieuws

Lening voor uw bruiloft/huwelijk

25-09-2020

Het leven heeft naar u gelachen  en de man of vrouw van uw leven op uw pad gebracht. Dit is het begin van een mooi verhaal en als vanzelfsprekend voor u is het verlangen om uw relatie werkelijkheid te maken door middel van een huwelijk essentieel.

Een beetje geschiedenis, weet u dat burgerlijke huwelijken werden geboren in België rond 1804, de periode van de oprichting van het "Napoleontische Burgerlijk Wetboek?

Het huwelijk is geëvolueerd door de eeuwen heen, maar de voorbereiding ervan is vaak traditioneel.

Tussen de publicatie van de geboden, de lijst van geschenken,  aankoop van de jurk van de bruid en het herenpak, de huur van de zaal, de cateraar en de DJ om u te laten dansen tot het einde van de nacht, en niet te vergeten uw huwelijksreis, is het essentieel om na te denken over het budget, omdat uw spaargeld kan smelten als sneeuw in de zon!

Dit is waar uw kredietmakelaar GELDLENEN bijspringt door het financieren van uw bruiloft en uw huwelijksreis aan te aanbieden om deze dag, de mooiste van je leven te maken en onvergetelijke momenten door te brengen aan de andere kant van de wereld.

Wilt u een idee krijgen van de kredietopties die voor u beschikbaar zijn?

Bezoek onze website www.geldlenen.be of beter, neem telefonisch contact met ons op 02/5029679, een van onze adviseurs zal naar u luisteren en u begeleiden naar het juiste krediet voor uw bruiloft die bij uw budget past. Inderdaad,   het is essentieel voor u en voor ons dat de terugbetaling van uw krediet comfortabel is en u in staat stelt om ten volle te genieten van uw nieuwe leven samen.

Geldlenen zal graag op haar eigen manier deelnemen aan uw geslaagd huwelijksfeest.

Wij wensen u alvast alle geluk van de hele wereld.

Team Geldlenen

Let op, geld lenen kost ook geld.

Copyright © 2020 Geldlenen. Alle rechten voorbehouden. | Privacy
© fsdgroup bvba - Kredietmakelaar voor leningen op afbetaling, kredietopeningen en autoleningen.
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267 - BE 820.116.984
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij het FSMA - Autoriteit voor financiële diensten en markten - onder het nummer FSMA 108780 A