Let op, geld lenen kost ook geld.

Nieuws

Is uw bank moeilijk bereikbaar? Geldlenen is beschikbaar

15-04-2020

De afgelopen jaren hebben de diensten bij de bank grote veranderingen ondergaan: veel bankkantoren sluiten hun deuren, hun aantal krimpt en de openingstijden zijn steeds minder flexibel. Traditionele banken duwen u steeds meer naar de online transacties, maar ze vergeten dat menselijk contact belangrijk is als het om geld gaat.

Geldlenen is een bedrijf met het oog op persoonlijk contact. Voor ons is contact met onze klanten belangrijk.  Ongeacht uw situatie, nemen wij de tijd om uw dossier te analyseren en de mogelijkheden te bekijken die er zijn voor de realisatie van uw project.

Geldlenen onderscheidt zich al vele jaren van andere spelers in de kredietsector door zich te richten op de kwaliteit van onze dienstverlening, door onze openheid en professionalisme, door op onze website geldlenen.be te werken met bijvoorbeeld onze nieuwspagina en door de beschikbaarheid van onze medewerkers (telefonisch tot 19:00 uur). Beschikbaarheid, ervaring en motivatie om onze klanten te bedienen.

Tegenwoordig is het bij traditionele banken vaak niet meer mogelijk om altijd met dezelfde persoon te spreken terwijl uw dossier wordt verwerkt. Bij GELDLENEN, zal vanaf het eerste contact via telefoon, e-mail of via onze website, slechts één adviseur voor u zorgen en uw aanvraag behandelen, dit om u het meest geschikte krediet voor uw situatie aan te bieden. Diezelfde adviseur stuurt uw aanvraag naar de bank, indien nodig, neemt contact met de beslisser van de bank om hem de aanvullende informatie te geven die nodig is voor de aanvaarding, en u vervolgens het goede nieuws te vertellen. Voor ons, uw kredietmakelaar, hoeft u geen zichtrekening te hebben bij één van onze bankpartners om een krediet te krijgen.

Ons motto is "uw makelaar doet het beter dan uw bankier"! U zult overtuigd zijn bij uw eerste contact met ons team. We verwerlkomen onze klanten met de glimlach en met professionalisme. Bij Geldlenen sta je niet op een lijstje. Wij nemen de tijd om te luisteren naar uw project of uw vragen, om samen met u de kredietoplossing te bekijken die bij u past. Wij analyseren uw financiële situatie en doen al het mogelijke voor uw kredietaanvraag. Het persoonlijk contact met elke klant is een waarde die ons na aan het hart ligt.

De traditionele banken zijn gekrompen in het aantal filialen, in tegenstelling tot GELDLENEN dat kantoren in verschillende regio's van België ter beschikking heeft gesteld om te voorkomen dat u zich te ver moet verplaatsen bij de afspraak voor de ondertekening van uw kredietcontract.

Onze vertegenwoordiger reist de hele week door tussen onze verschillende kantoren om u op een aangename en vriendelijke manier te ontvangen. Als u het moeilijk heeft om u vrij te maken op het einde van de dag, geen zorgen, de vertegenwoordiger is er om een oplossing te vinden samen met u om op een moment af te spreken dat voor u past.

Ons management en onze teams zijn ervan overtuigd dat het persoonlijk contact belangrijk is om u heel goed te adviseren door samen een vertrouwensrelatie op te bouwen, zodat we u het kredietproduct kunnen aanbieden dat het meest geschikt is voor uw persoonlijke situatie.

Niet vergeten, we staan aan uw zijde!

 

U wilt meer weten?

Bezoek onze website www.geldlenen.be, bel ons op 02/502 96 79 of stuur ons een e-mail info@geldlenen.be.

Kijk ook eens op onze sociale netwerken "Facebook" en "Instagram"

Team Geldlenen

Let op, geld lenen kost ook geld.

Copyright © 2020 Geldlenen. Alle rechten voorbehouden. | Privacy
© fsdgroup bvba - Kredietmakelaar voor leningen op afbetaling, kredietopeningen en autoleningen.
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267 - BE 820.116.984
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij het FSMA - Autoriteit voor financiële diensten en markten - onder het nummer 0820 116 984