Let op, geld lenen kost ook geld.

Nieuws

Thuis een relaxruimte inrichten? Met een renovatielening kun je ook je interieur vernieuwen

01-05-2020

De wellnessen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken! Ze zijn de ideale plek om te ontspannen na een drukke werkdag en uzelf te verlossen van de stress. Waarom dus niet genieten van een relaxruimte die 24u/24 beschikbaar is in uw woning? Droomt u over een jacuzzi of een sauna? Denk niet te veel na en ga ervoor!

De renovatielening bij Geldlenen is de oplossing om u te helpen genieten van een verdiend ontspanningsmoment zonder de deur uit te gaan. Wij vergelijken de rentetarieven bij onze verschillende bankpartners om u de beste voorwaarden aan te bieden.

Een mooie jacuzzi voor 2 of 4 personen? Of een saunacabine? Ga eens langs bij een firma die u goed kan adviseren en contacteer ons op het nr 02/5029679 voor informatie zonder verplichting over onze formules voor een renovatielening.

Weet u niet goed bij u moet aankloppen voor uw toekomstige aankoop? Onze diensten verwijzen u met plezier door naar een van onze commerciële partners.

Kan ik een lening krijgen voor de aankoop van mijn favoriete jacuzzi?

Geldlenen hanteert de “verantwoorde” lening, in die zin is het van belang dat u de maandelijkse aflossing kunt terugbetalen. Daarvoor doen we een analyse van uw betalingsmogelijkheden, door uw inkomsten en uitgaven te berekenen, en alsook rekening te houden met de personen die u ten laste heeft.

Wilt u weten welk tarief of bedrag u kan krijgen via uw renovatielening? Contacteer ons team op 02/5029679 of dien online een aanvraag in via Geldlenen.be. 

Zo bevinden de ontspanningsmomenten in uw toekomstige jacuzzi of sauna zich binnen handbereik!

Contacteer Geldlenen, ons team staat klaar om u te adviseren met een glimlach en de nodige dosis professionalisme.

Want u moet genieten van het leven!

Team Geldlenen

Let op, geld lenen kost ook geld.

Copyright © 2020 Geldlenen. Alle rechten voorbehouden. | Privacy
© fsdgroup bvba - Kredietmakelaar voor leningen op afbetaling, kredietopeningen en autoleningen.
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267 - BE 820.116.984
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij het FSMA - Autoriteit voor financiële diensten en markten - onder het nummer 0820 116 984