Let op, geld lenen kost ook geld.

Nieuws

Geniet zoveel mogelijk van de zomer bij u thuis, kies voor een renovatielening om uw tuin en terras te renoveren

24-04-2020

De zon piept uit zijn kot, de natuur ontwaakt… U wilt graag uw tuin of terras opfrissen om te kunnen zonnebaden of een leuke barbecue te doen onder vrienden, … Geloof ons, wij genieten er ook graag van! Als uw kredietmakelaar Geldlenen, willen we u graag helpen met de renovatie/inrichting buiten, rondom uw woning.

Kan ik online een simulatie maken van mijn kredietaanvraag?

Natuurlijk, surf naar onze website www.geldlenen.be en klik er op het tabblad RENOVATIELENING. Deze lening is van toepassing zowel voor de renovatie binnen als buiten. Vervolgens bepaalt u het bedrag en de gewenste duurtijd en simuleert u het gewenste maandbedrag. De simulator zal u een juist idee geven van de kosten voor uw renovatieproject.

Hebt u liever persoonlijk contact met een van ons? Contacteer ons dan via het telefoonnummer 02/5029679. Onze adviseurs antwoorden met plezier op al uw vragen over uw kredietaanvraag.

Hebt u geen idee welk bedrag u kan ontlenen voor uw renovatie of tuininrichtingsproject?

Geen probleem, onze adviseurs begeleiden u en analyseren uw aanvraag. Er wordt rekening gehouden met uw inkomsten, uitgaven en het aantal personen u ten laste heeft, om zo het juiste bedrag te bepalen voor uw project. Inderdaad, Geldlenen stelt alles in werk om u een haalbaar krediet voor te stellen.

Eenmaal uw krediet vaststaat, rest u enkel nog het leukste om te doen! Contacteer uw (tuin)architect of de aannemer van uw project voor een gedetailleerde offerte. Die offerte voegen we dan toe aan uw dossier. Ondertussen zorgen wij voor uw kredietaanvraag.

Ons team is gelukkig als ze kunnen bijdragen aan uw tuinproject, zodat u ervan kunt genieten samen met uw gezin. Aarzel niet om uw tevredenheid met ons te delen door een berichtje of foto te sturen. Die kunnen we dan op onze Instagram- of Facebook-pagina delen.

Want van de zomer moet u genieten! Bedenk eens hoe u uw buitenleven nog aangenamer kunt maken.

Team Geldlenen

Let op, geld lenen kost ook geld.

Copyright © 2020 Geldlenen. Alle rechten voorbehouden. | Privacy
© fsdgroup bvba - Kredietmakelaar voor leningen op afbetaling, kredietopeningen en autoleningen.
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267 - BE 820.116.984
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij het FSMA - Autoriteit voor financiële diensten en markten - onder het nummer 0820 116 984