Let op, geld lenen kost ook geld.

Nieuws

Geldlenen is een kredietmakelaar ... Maar wie zijn onze financiële partners?

01-02-2020

Geldlenen is een kredietmakelaar of kredietbemiddelaar (beide benamingen zijn gelijk). Wij zijn geen bank, wij zijn geen kredietmaatschappij. Ons sterkste punt: het vergelijken van de actuele tarieven bij onze verschillende financiële partners om u zo goed mogelijk te adviseren over een krediet.

En als  kredietmakelaar, verbindt Geldlenen een klant (een consument) die op zoek is naar een krediet met een bank of een kredietmaatschappij dat mogelijk zijn krediet zal verlenen.

Dus dit is onze rol als tussenpersoon. Maar dat niet alleen ...

Ons team is er juist om naar u te luisteren en uw kredietaanvraag te analyseren om u het meest geschikte krediet aan te bieden. Na het analyseren van uw situatie, vergelijken we de actuele tarieven bij onze verschillende financiële partners (of het nu een bank of een kredietmaatschappij is) om u de best mogelijke voorwaarden aan te bieden.

Dit werk stelt ons in staat om u de volgende verschillende soorten leningen te kunnen geven:

Wie zijn onze verschillende financiële partners?

Onze partner Record Credits (voorheen Record Bank) bestaat sinds 2001, het huidige hoofdkantoor bevindt zich in Brussel. Record Credits is een dochteronderneming van ING België. Record Credits is met een netwerk aan kredietmakelaars zeer uitgebreid over gans België, waarvan GELDLENEN al enkele jaren deel uitmaakt. Ons bedrijf heeft een sterke relatie opgebouwd met Record Credits om een reeks kredietproducten aan te bieden die aan uw behoeften kunnen voldoen.  Ook aanwezig in de autosector, is Record Credits altijd zeer attent op de kredietmarkt in België om uitstekende voorwaarden aan te bieden tijdens bijvoorbeeld het autosalon of Batibouw.

Aarzel niet om onze huidige promoties te bekijken 

Onze partner Alfa Credit bestaat sinds 1991 en is een dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.  AlphaCredit is gespecialiseerd in krediet voor de automobiel-, bank- en makelaarssector. Zij zijn verantwoordelijk voor het beheer van de kredietdossiers van een groot aantal partners in deze verschillende sectoren:

  • Auto / motorfiets: Renault, Nissan, Fiat, Suzuki, Toyota, Harley Davidson, Ducati, ...
  • Bank: BNP Paribas Fortis, Hello Bank, Fintro, bpost bank
  • Cetelem, toegewijd aan particulieren (via cetelem.be) en de distributiesector via La Redoute, Fnac, Apple, Leenbakker ...

Geldlenen stelt u in staat om te profiteren van AlphaCredit's ervaring op de markt dankzij een vertrouwensrelatie die al enkele jaren bestaat.

Onze partner Elantis werd opgericht in 1851, en maakt deel uit van de groep Belfius Insurance SA, het huidige hoofdkantoor is gevestigd in Luik. Elantis is geen bank, maar een kredietmaatschappij die al vele jaren optreedt bij het verstrekken van hypotheken en leningen op afbetaling. 

Het is de bedoeling van Elantis om verantwoord en terugbetaalbaar krediet aan te bieden.

Onze partner Krefima werd in 1956 in Antwerpen opgericht en is gespecialiseerd in krediet voor particulieren, zelfstandigen en bedrijven. Krefima maakt sinds mei 2015 deel uit van de BPOST Banking Group en heeft momenteel haar hoofdkantoor in Brussel.

Krefima heeft veel ervaring op het gebied van krediet en past haar kredietproducten aan aan de behoeften van onze klanten die zich in de loop der jaren ontwikkelden, en dit is om u de meest geschikte formules aan te bieden voor de financiering van uw projecten en aankopen.

Onze partner Cofidis werd opgericht in 1982 om de aankopen van de catalogus 3 Suisses te financieren, het bedrijf Cofidis werd in 2008 overgenomen door Credit Mutuel (Frankrijk).

We zijn enkele weken geleden met een samenwerking met Cofidis begonnen met als doel de mogelijkheid uit te breiden om onze klanten te helpen bij de realisatie van hun projecten. Cofidis heeft al enkele jaren een uitgebreide kredietervaring in België, en heeft sinds 2019 besloten om samen te werken met de 20 grootste makelaars in België.

Geldlenen kredietmakelaar, vergelijken is onze job!

Team Geldlenen

Let op, geld lenen kost ook geld.

Copyright © 2020 Geldlenen. Alle rechten voorbehouden. | Privacy
© fsdgroup bvba - Kredietmakelaar voor leningen op afbetaling, kredietopeningen en autoleningen.
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267 - BE 820.116.984
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij het FSMA - Autoriteit voor financiële diensten en markten - onder het nummer 0820 116 984