Let op, geld lenen kost ook geld.

Nieuws

Is het tijd voor een andere auto? Waarom geen autolening voor een tweedehandswagen?

08-05-2020

Bent u de reparaties aan uw auto moe en zakt de moed je in de schoenen als u ziet dat uw tank snel leegloopt? Misschien zal u binnenkort ook niet meer in sommige steden mogen rijden als gevolg van de strenge regels rond de lage emissiezones? Tijd om van auto te veranderen dus. Ook voor uw tweedehandsauto kunt u een lening aanvragen.

Een nieuwe auto is een aanslag op uw budget, dus waarom niet een tweedehandsauto kopen? De tweedehandsmarkt is al enkele jaren interessant,  en er zijn heel veel mogelijkheden om uw droomauto in uw regio te vinden.

Bent u op uw hoede bij het kopen van een tweedehandsauto? Dat is normaal. Maar maakt u zich geen zorgen. Geldlenen is de financiële partner van vele garages en dealers van tweedehandsauto’s in heel België. Wij selecteren enkel serieuze en betrouwbare garages voor u. Wilt u informatie over een garage bij u in de buurt? Stuur een e-mail naar info@geldlenen.be of neem telefonisch contact met ons op via 02/5029679.

Hebt u de auto van uw dromen gevonden? Dan is het aan u: simuleer uw autolening op onze website en bereken de maandelijkse aflossing van uw lening. Hebt u liever persoonlijk contact met ons? Bel ons op 02/5029679. Als kredietmakelaar vergelijkt Geldlenen de tarieven bij de bankpartners om u de beste voorwaarden voor uw autofinanciering voor uw tweedehandswagen aan te kunnen bieden.  

Wat zijn de voorwaarden voor het verkrijgen van een autolening voor een tweedehandswagen?

U moet in België gedomicilieerd zijn. Het is ook van belang dat u de maandelijkse aflossing van uw autolening kan terugbetalen. Daarom analyseren we uw financiële situatie, rekening houdend met uw inkomen en maandelijkse uitgaven, evenals het aantal personen ten laste.

Om u een correct aanbod te kunnen aanbieden dat overeenkomt met de auto die u gaat kopen, hebben we de volgende informatie nodig:

De prijs van het voertuig, het bedrag bij een eventuele overname of voorschot, de datum van eerste inschrijving van de auto, het merk, welk type, en de volledige contactgegevens van de garage of verkoper.

"Daar gaan we! Uw lening voor uw tweedehandswagen is goedgekeurd op basis van de informatie die u ons hebt gegeven. U geeft het goede nieuws door aan de garage of de verkoper en rond uw aankoop af.”

We zullen u vragen om ons de volgende documenten te bezorgen om uw autolening af te ronden:

  • Kopie ID-kaart van alle ontleners
  • Bewijs van inkomsten (loonfiches en/of bankuittreksels)
  • Bestelbon van de auto
  • Andere documenten kunnen worden opgevraagd op basis van uw persoonlijke situatie.

Ons motto: Uw makelaar doet het beter dan uw bankier!

Goede rit!

Team Geldlenen

Let op, geld lenen kost ook geld.

Copyright © 2020 Geldlenen. Alle rechten voorbehouden. | Privacy
© fsdgroup bvba - Kredietmakelaar voor leningen op afbetaling, kredietopeningen en autoleningen.
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267 - BE 820.116.984
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij het FSMA - Autoriteit voor financiële diensten en markten - onder het nummer 0820 116 984