Geld lenen? Bereken nu uw lening
% jkp
leenbedrag
€ 5000
€ 75.000
Totaal ontleend bedrag:
*
Maandelijkse aflossing:
*
Looptijd van de lening:
mnd *
Totaal terug te betalen:
€  *
* Deze berekening is gebaseerd op een jaarlijks kostenpercentage van 8.0% (= vaste maximale debetrentevoet). Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Het werkelijke bedrag kan afwijken. Vraag voor een exacte berekening een offerte aan.


snel

Heeft u snel geld nodig?
Binnen 24 uur kunnen we
uw lening realiseren.


100% onafhankelijk

U bent onze unieke klant
en de banken zijn onze
verschillende partners.


goedkoop

Als onafhankelijk krediet-
makelaar vinden wij voor u
het goedkoopste krediet.


Geldlenen.be uw kredietpartner?

Geldlenen.be is uw partner als het gaat om het bemiddelen in uw krediet. We verstrekken kredieten aan particulieren in heel België.

Geldlenen.be werkt samen met verschillende grote banken en kan U daardoor een financiering aan zeer goede voorwaarden aanbieden.

Geldlenen.be is een onafhankelijk kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267.


Hulp nodig?

partners

Recordbank, Elantis, Dela, Cofidis
Paepsemlaan 11B - bus 9 | 1070 Anderlecht
Kuringersteenweg 520 | 3511 Hasselt
T: 02 502 96 79
© fsdgroup bvba - Kredietmakelaar voor leningen op afbetaling, leningen met een hypothecaire inschrijving, kredietopeningen,hypothecaire leningen en autoleningen.
© fsdgroup bvba is een onafhankelijk kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267
© fsdgroup bvba is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij het FSMA - Autoriteit voor financiële diensten en markten - onder het nummer FSMA 108780 A