Let op, geld lenen kost ook geld.

Nieuws

Uw financiële partner GELDLENEN volgt ook het nieuws en blijft een partner bij uitstek in deze moeilijke tijden

30-10-2020

Restaurants gesloten, voorlopig geen theater en bioscoop meer? Verveel je je thuis?

We zijn het er allemaal over eens dat de huidige gezondheidssituatie en de verplichting om veel meer tijd thuis door te brengen beperkend zijn. U heeft verbouwingsprojecten die u uitstelt van maand tot maand als gevolg aan gebrek aan tijd of middelen? Het is het perfecte moment om aan de slag te gaan.

Gelukkig bent u niet financieel getroffen door deze crisis? Onze   financiële partners, altijd bezorgd over uw budget in deze moeilijke tijden,   bieden u passende voorwaarden voor hun "persoonlijke lening" formules .   U kan uw aankopen bij de doe-het-zelfwinkel financieren en renoveer uw interieur terwijl de herfst begint.

Niets is leuker dan het warmer en comfortabel maken van uw kantoor als u meer moet gaan telewerken, het vervangen van uw woonkamer of zelfs het installeren van een "home cinema" om te genieten van uw favoriete serie op het grote scherm en bij het haardvuur? Geldlenen helpt u om het allemaal te laten gebeuren.

U overweegt grotere werken uit te voeren? Een nieuwe veranda, een nieuwe ketel? Nogmaals Geldlenen en haar financiële partners staan voor u klaar en hebben ook hun tarieven aangepast om u financieringen aan te bieden tegen zeer aantrekkelijke tarieven in deze moeilijke tijden.

Bovenop uw eigen gelukkig te maken, zult u ook helpen aannemers hun hoofd bovenwater houden. Een motivatie in alle opzichten.

Wilt u meer informatie? Een vrijblijvend aanbod?

Ons team van ervaren adviseurs staat tot uw dienst om u te begeleiden en u te helpen bij het indienen van uw aanvraag.

Neem dan contact met ons op via 02/5029679 of e-mail info@geldlenen.be wij staan voor u klaar.

Ons motto:

#UwMakelaarDoetHetBeterDanUwBankier

Team Geldlenen !

Let op, geld lenen kost ook geld.

Copyright © 2020 Geldlenen. Alle rechten voorbehouden. | Privacy
© fsdgroup bvba - Kredietmakelaar voor leningen op afbetaling, kredietopeningen en autoleningen.
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267 - BE 820.116.984
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij het FSMA - Autoriteit voor financiële diensten en markten - onder het nummer FSMA 108780 A