Let op, geld lenen kost ook geld.

Nieuws

Schoolkosten

18-08-2020

U heeft misschien gemerkt dat schoolbenodigdheden een comeback gemaakt hebben in de supermarkt de afgelopen paar dagen, het doet u eraan herinneren dat de vakantie op zijn einde loopt en dat uw kinderen terug naar school moeten.

Voor sommige studenten is het de universiteit of hogeschool, grote veranderingen voor hen betekent ook hoge kosten voor u lieve ouders.

Dit jaar is het aanbod aan studentenjobs sterk verminderd in de nasleep van de Covid 19 crisis, degenen die niet de kans hebben gehad om te werken tijdens deze vakantie zullen moeten gebruikmaken van hun spaargeld of van de uwe om het schooljaar in te gaan.  In de huidige context, met name voor universitaire of hogeschoolstudenten, voor wie de cursussen deels op afstand zullen worden gegeven, zal dit extra kosten met zich meebrengen. De schoolboeken, de nieuwste laptop en de kosten van het huren van een kot, die kosten lopen verder, en we weten dat het belangrijk is dat uw kinderen kunnen studeren in de beste omstandigheden.

Daarom staat Geldlenen klaar om u te helpen met het financieren ervan en om het schooljaar zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Ben je opgelucht dat we kunnen helpen?

Surf naar onze website www.geldlenen.be om uw aanvraag in te dienen, of telefonisch met de hulp van een van onze adviseurs op 02/5029679.

Bij een goedkeuring van uw financiering vragen wij u om ons een copie van de identiteitskaart te verstrekken van alle ontleners, en bewijs van alle inkomsten (loonfiches en/of bankuittreksels).

We zijn blij dat we uw kinderen met deze kleine boost kunnen helpen hun toekomst te realiseren!

Neem contact met ons op via e-mail  info@geldlenen.be  of telefonisch op 02/5029679.

Tot ziens!

Team Geldlenen

Let op, geld lenen kost ook geld.

Copyright © 2020 Geldlenen. Alle rechten voorbehouden. | Privacy
© fsdgroup bvba - Kredietmakelaar voor leningen op afbetaling, kredietopeningen en autoleningen.
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267 - BE 820.116.984
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij het FSMA - Autoriteit voor financiële diensten en markten - onder het nummer 0820 116 984