Let op, geld lenen kost ook geld.

Nieuws

Renovatielening voor jonge eigenaars

11-09-2020

Gefeliciteerd! U bent net verhuisd naar uw nieuwe woning, maar wanneer uw bank de hypotheek heeft goedgekeurd, heeft hij de financiering voor de renovatie geweigerd?  Wil je gewoon je nieuwe woning comfortabeler maken? Beter nog, ben je van plan om je familie uit te breiden?

Zijn uw ramen en deuren zo oud, en uw ketel verbruikt zo veel?

Uw makelaar GELDLENEN kan u helpen uw werken uitvoeren, dankzij onze verschillende kredietformules.

Afhankelijk van het type werk, kunnen wij u onze "energielening"  aanbieden die wordt gewijd aan energiebesparing (ramen en deuren, dakbedekking, isolatie, verwarming of zelfs zonnepanelen) of onze "renovatielening"  gewijd aan algemene werken, de aankoop en installatie van een keuken, een nieuwe badkamer, nieuwe vloerbedekking, ...  

Afhankelijk van uw regio heeft u toegang tot renovatiebonussen en aanzienlijke fiscale voordelen. Aarzel niet om ons tabblad "nieuws/actualiteit" regelmatig te bekijken op onze website www.geldlenen.be.  U vindt er veel informatie en tips om u te helpen al uw projecten te realiseren.

Het belangrijkste voor u en voor ons is dat u uw nieuwe krediet zonder moeilijkheden kan afbetalen en dat het u niet belet om met volle teugen van uw nieuwe leven te genieten, of u nu alleen bent of als koppel. Inderdaad GELDLENEN staat voor verantwoord lenen.  Daarom analyseren we bij het eerste contact met u uw financiële situatie en uw budget en bieden wij u het krediet in functie van uw situatie.

U bent verleid door ons voorstel, u wilt het met ons afhandelen? Het zal ons een genoegen zijn om u te helpen. Dien uw aanvraag voor uw renovatiekrediet in op onze website  www.geldlenen.be. Of u geeft voorkeur aan een direct contact met een van onze adviseurs?  Wij staan voor u klaar op 02/5029679.

Het goede nieuws is net binnen! Uw dossier wordt goedgekeurd. Wat hebben wij nodig: uw ID kaart(en), bewijs van inkomsten en een gedetailleerde en ondertekende offerte van u en het bedrijf nodig.  Zodra uw documenten zijn gevalideerd, nodigen wij u uit in een van onze kantoren voor de ondertekening van uw kredietcontract.

Tot snel en wij kijken ernaar uit om u te helpen uw project te realiseren!

Team Geldlenen

Let op, geld lenen kost ook geld.

Copyright © 2020 Geldlenen. Alle rechten voorbehouden. | Privacy
© fsdgroup bvba - Kredietmakelaar voor leningen op afbetaling, kredietopeningen en autoleningen.
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267 - BE 820.116.984
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij het FSMA - Autoriteit voor financiële diensten en markten - onder het nummer FSMA 108780 A