Let op, geld lenen kost ook geld.

Nieuws

Family + lening om uw kinderen te ondersteunen voor de aankoop van een onroerend goed

04-09-2020

Uw kinderen groeien en zijn onderweg naar hun actieve leven. Veel projecten in hun gedachten, zoals eigenaar worden. Dit is een van het mooiste project voor uw jongeren maar soms moeilijk te realiseren.

Inderdaad, de toekenningsregels voor een hypotheek zijn sinds januari 2020 herzien, de Belgische Nationale Bank (BNB) eist dat de banken niet meer dan 90% van de waarde van het onroerend goed verlenen. Niet te vergeten dat het erg moeilijk of bijna onmogelijk is geworden om de notariskosten in de lening op ten nemen.

Naast het feit van de drukke en het stressvolle leven, blijft toch de familieband essentieel in onze maatschappij.

Beste ouders, het is duidelijk dat u uw kinderen wilt helpen met het verwerven van hun onroerend goed, zonder uw spaargeld te gebruiken of als u niet de voldoende middelen in bezit hebt.

Uw kredietmakelaar GELDLENEN is altijd aan de spits, en blij om u mee te delen dat zijn financiële partner ELANTIS een nieuwe product FAMILY + lanceert! Dit is de ideale oplossing om uw kinderen te ondersteunen voor de aankoop van een onroerend goed.

Enkele praktische informatie:

U moet minstens 5 jaar in België gedomicilieerd zijn plus eigenaar zijn van een woning in België.

De maximale leeftijd aan het einde van de lening is 70 jaar.

Het bedrag moet tussen 3.701 euro en 50.000 euro, en moet aan maximaal 20% zijn van de aankoopprijs van het onroerend goed overeenkomst.

De terugbetalingstermijn varieert zich tussen 36 en 120 maanden, afhankelijk van het kredietbedrag.

Documenten:

Buiten uw identiteitsgegevens en bewijzen van uw inkomen (loonbrieven en/of bankafschriften), vragen wij u om ons een kopie van de verkoopovereenkomst (compromis) te bezorgen van het goed dat uw kind zou willen kopen. Dit verkoopovereenkomst moet ondertekend worden door uw kind en de verkoper van het onroerend goed en moet gemaakt zijn van maximum 4 maanden geleden. Wij vragen u ook om een document in te vullen dat specifiek is voor FAMILY +.

Lening FAMILY + : tussen 3.701 EUR en 50.000 EUR*

Looptijd van 36 t.e.m. 48 maanden

Looptijd van 60 t.e.m.120 maanden

4,59%

3,99%

 

 

 

 

 

Representatief voorbeeld:

Voor een Family+ lening van €15.000,

JKP (het jaarlijkse kostenpercentage) aan 3,99%  (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 3,99%). Maandelijkse aflossingen van €275,69 op 60 maanden. Terug te betalen bedrag van €16.541,40.

*onder voorbehoud van uw aanvaarding door de kredietgever

U bent beslist? Of hebt u meer informatie nodig? Neem contact met ons via het nr. 02/502.96.79. Na de analyse die door één van onze adviseurs zal uitgevoerd worden, dienen wij uw verzoek aan de bank.

Na akkoord, bieden wij u een afspraak samen met uw kinderen in een van onze kantoren om de kredietovereenkomst te ondertekenen, zodra alles in orde is, wordt het geld op uw rekening gestort.

Wij zijn ervan overtuigd dat dank ons krediet FAMILY + uw kinderen zullen toestaan om hun eerste droom te realiseren, en dat is een eigenaar worden, dankzij uw hulp!

Team Geldlenen

Let op, geld lenen kost ook geld.

Copyright © 2020 Geldlenen. Alle rechten voorbehouden. | Privacy
© fsdgroup bvba - Kredietmakelaar voor leningen op afbetaling, kredietopeningen en autoleningen.
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267 - BE 820.116.984
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij het FSMA - Autoriteit voor financiële diensten en markten - onder het nummer FSMA 108780 A