Let op, geld lenen kost ook geld.

Nieuws

Enkele tips om binnen in huis af te koelen in de zomer

21-08-2020

Alle wetenschappers zijn het erover eens, het klimaat verandert, de noordelijke regio's waar ons mooie land deel van uitmaakt, maken zich steeds meer zorgen over de klimaatverandering en de hittegolven in de zomer.

We hebben net de warmste week in België sinds 1833 gehad!

Tegenwoordig zijn fabrikanten op zoek naar een oplossing, en bieden u airconditioningsystemen tegen betaalbare prijzen, luchtkoelers, ventilators, zelfs zonwerende jaloezieën voor uw kozijnen of dakramen.   

Het installeren van airconditioning met externe condensor is zeker de beste oplossing om uw woonruimtes permanent te verfrissen.  De kosten kunnen echter hoog oplopen, dit in vergelijking met kleine mobiele airconditioners, die aanzienlijk minder efficiënt en vooral kwetsbaarder zijn.  

Het installeren van outdoor screens op uw bestaande frames is ook een zeer effectieve oplossing om te voorkomen dat uw slaapkamer verandert in een sauna.

Het goede ouderwetse luchtstroomsysteem, door het openen van alle deuren en ramen van uw huis, blijkt onvoldoende, en nodigt alle kleine insecten uit om uw slaap te verstoren.

Goed nieuws! GELDLENEN denkt nogmaals aan u, aan uw slaap en uw welzijn, door u onze financieringen aan te bieden op basis van uw budget voor de installatie die u wenst, en waarmee u  overal in uw huis of appartement aangename temperaturen terugvindt.

Bent u eigenaar van uw huis? Dan kunnen wij u het voordelige « renovatie »  tarief aanbieden voor de aankoop en installatie van uw keuze.

Aarzel niet en vindt uw perfect comfort thuis door contact met ons op te nemen voor een niet-bindend kredietaanbod. Onze adviseurs zijn beschikbaar op 02/5029679, of per e-mail op info@geldlenen.be, en zij zullen u graag zo goed mogelijk adviseren.

Tot snel.

Team Geldlenen

Let op, geld lenen kost ook geld.

Copyright © 2020 Geldlenen. Alle rechten voorbehouden. | Privacy
© fsdgroup bvba - Kredietmakelaar voor leningen op afbetaling, kredietopeningen en autoleningen.
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267 - BE 820.116.984
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij het FSMA - Autoriteit voor financiële diensten en markten - onder het nummer FSMA 108780 A