Let op, geld lenen kost ook geld.

Nieuws

Bij welke garage mijn auto kopen en bij welke kredietmakelaar mijn autolening indienen ?

09-03-2020

Hebt u een nieuwe auto nodig of wilt u van wagen veranderen? De eerste vraag die u dan uzelf stelt is: welke garage kan ik vertrouwen en ga ik contact mee opnemen? 

Geldlenen werkt samen met betrouwbare garages in Brussel en in heel Vlaanderen (Vlaams-Brabant, Regio Gent en Antwerpen en Provincie Limburg). Ontdek hier onze vertrouwde partners. Aarzel niet om hierover contact met ons op te nemen via het telefoonnummer 02/502.96.79.

Nadat u de geschikt wagen voor u gevonden heeft, is het belangrijk om te weten of die binnen uw budget past. Surf naar onze website www.geldlenen.be zo kunt u gemakkelijk de maandelijkse lasten van uw autolening berekenen.

Klik op AUTOLENING in het menu bovenaan en kies tussen 'nieuwe auto' (of occassiewagen jonger dan drie jaar) of een tweedehandswagen van meer dan drie jaar oud. Inderdaad u ziet het goed, Geldlenen biedt u hetzelfde tarief aan voor een nieuwe auto als voor een wagen jonger dan 3 jaar. Op deze manier kunt u een simulatie van uw autolening maken en ontdekt u, naar gelang de gekozen duurtijd, uw maandelijkse lasten.

Door te klikken op 'START AANVRAAG', kunt u uw gegevens invullen, zodat wij u een persoonlijk aanbod kunnen voorstellen die aangepast is aan uw behoeften en uw budget.

Hebt u liever telefonisch contact? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Taysir of een collega op het nummer 02/502.96.79. Wij zullen u met plezier en zo professioneel mogelijk informeren.

Tot binnenkort voor advies bij uw autofinanciering.

Team Geldlenen

Let op, geld lenen kost ook geld.

Copyright © 2020 Geldlenen. Alle rechten voorbehouden. | Privacy
© fsdgroup bvba - Kredietmakelaar voor leningen op afbetaling, kredietopeningen en autoleningen.
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267 - BE 820.116.984
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij het FSMA - Autoriteit voor financiële diensten en markten - onder het nummer 0820 116 984