Let op, geld lenen kost ook geld.
 
02/502 96 79  
Bereken nu uw goedkope lening!
Hoeveel wilt u lenen?  €
€ 5000
€ 75.000
Totaal ontleend bedrag:
*
Maandelijkse aflossing:
*
Looptijd van de lening:
mnd *
Totaal terug te betalen:
€  *
* Deze berekening is gebaseerd op een jaarlijks kostenpercentage van 8.0% (= vaste maximale debetrentevoet). Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Het werkelijke bedrag kan afwijken. Vraag voor een exacte berekening een offerte aan.

Goedkoop lenen

Wanneer U beslist om geld te lenen, dan wilt U dit natuurlijk op de goedkoopst mogelijk manier. Daarvoor bent U bij Geldlenen.be aan het juiste adres. Wanneer U een vrijblijvende offerte aanvraagt via Geldlenen.be, worden, afhankelijk van uw specifieke behoeftes en situatie, alle mogelijkheden bij de diverse kredietverstrekkers opgevraagd en voor U vergeleken. Nadat uw aanvraag is goedgekeurd kunt U dan zelf bepalen wat voor U de voordeligste en best passende oplossing is. Elke situatie, elke vraag vereist een grondige studie en vraagt om een passende oplossing voor U behoeftes.

Goedkoop geld lenen

U wilt toch ook de goedkoopst mogelijke oplossing, en de maandelijkse last tot een aanvaardbaar minimum beperken? Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor een lening met Geldlenen.be? Wij gaan dan meteen op zoek naar de voordeligste oplossing, lening voor U!

Een vrijblijvende offerte verplicht U natuurlijk tot niets, maar het geeft U nu de informatie om zelf het heft in handen te nemen, en komaf te maken met een wirwar aan leningen, kredietopeningen, debet- en creditkaarten, aflossingen, borgen enz. ...

Geldlenen.be uw kredietpartner?

Geldlenen.be is uw partner als het gaat om het bemiddelen in uw krediet. We verstrekken kredieten aan particulieren in heel België.

Geldlenen.be werkt samen met verschillende grote banken en kan U daardoor een financiering aan zeer goede voorwaarden aanbieden.

Geldlenen.be is een onafhankelijk kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212927.